СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА СИТЕ ВОЗИЛА НА

MERCEDES-BENZ


За Нас


Нашата фирма е основана далечната 1991 година,како сервис специјалициран за марката MERCEDES-BENZ. Основана од Најдовски Злате, како еден од најискусните механичари со долгогодишно спојување на агрегати од марката Mercedes за амерички пазар во Германија. Zlate-Benz е фирма која го опфаќа целиот програм на марката Mercedes, односно од најмалото возио на Mercedes, тоа е SMART, па целиот патнички програм A, B, C, E, S, CLS, ML,G – CLASS, автобуски програм, камионски програм, па се до индустиски машини кои носат Mercedes агрегати.

Сервис на возила
Сервис на камиони

Галерија


Контакт
  • Адреса
    Бул. Борис Трајковски 220
  • Контакт
    +389 71 329 937
    +389 70 204 818